BRUISENDE COLUMN

Naar Marbella met je kids...

Naar Marbella met je kids...

01-07-2020

Dat er voor volwassenen meer dan voldoende te beleven valt in Marbella, weet je inmiddels wel. En kinderen, die vermaken zich meestal prima aan zee. Maar een hele vakantie alleen maar op het strand wordt misschien wat saai...

Niet alleen saai voor jou zelf, maar ook je kids zullen er waarschijnlijk op den duur een beetje op uitgekeken raken. Er mag wel wat meer leven in de brouwerij, een beetje meer actie! Gelukkig zijn er daarvoor in Marbella heel wat mogelijkheden.

Coole attractieparken

Zo zijn er rondom de stad heel wat coole attractieparken te vinden die zich perfect lenen voor een dagje uit met je kids, allemaal op hooguit een half uurtje rijden. Een daarvan is Tivoli World, het grootse attractiepark van de Costa del Sol, met meer dan veertig attracties voor het hele gezin. En ook Aqualand Torremolinos is supertof en vooral zomers een heerlijk verkoelend adres voor de nodige waterpret.

Klimmen en klauteren

Houden jullie wel van wat spanning? Zet dan zeker Aventure Amazonia op jullie to-dolijstje. Dit klimbos biedt maar liefst 83 uitdagingen verdeeld over verschillende circuits. Klimmen en klauteren tot hoog in de boomtoppen en razendsnel van een kabelbaan zoeven, het kan hier allemaal. Zelfs zonder kinderen is dit park nog steeds leuk om naartoe te gaan... Groot voordeel van Aventura Amazonia: ze hebben een crèche. Dus als nog niet al je kinderen oud genoeg zijn voor deze vorm van spanning en sensatie (of als ze er simpelweg niet allemaal zin in hebben), dan kunnen zij heerlijk spelen in het minikids gedeelte terwijl jij met je oudere kids het avontuur opzoekt.

En nog meer activiteiten...

Nog een leuk uitje: een bezoekje aan een van de dierentuinen Selwo Aventura, Bioparc Fuengirola of Crocodile Park. En verder? Paardrijden, een leuke fietstocht maken, watersporten, picknicken in een van de parken, gezellig wat eten in een restaurant met speeltuin... En zo zijn er nog tal van leuke activiteiten voor je kids te bedenken. Zo zie je maar weer, Marbella is kindvriendelijker dan je in eerste instantie misschien dacht...

Er zijn genoeg alternatieven voor een ‘saai’ dagje strand

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).