Adverteren werkt!

bruisende zaken

De slimme reistas   voor trendy vrouwen

De slimme reistas voor trendy vrouwen

01-09-2020

Szilvia Boda (37) noemt zichzelf celebrity fashion designer. Niet omdat haar ontwerpen alleen bedoeld zijn voor de ‘happy few’, het is gewoon tekenend voor haar enorme drive en ambitie. Ze timmert dan ook keihard aan de weg naar succes.

“Het ondernemen zit echt in mij”, vertelt Szilvia enthousiast. “Niemand in mijn familie is verder ondernemer. Die ‘droom groot mentaliteit’ heb ik waarschijnlijk van een overleden overgrootmoeder. Ik ben met de rugzak opgegroeid met een hardwerkende alleenstaande moeder. Als enig kind wilde ik graag een modeteam samenstellen van familieleden. Uit een DNA test blijkt dat ik bijna 2.000 vijfdegraads nichten en neven heb in 50 landen. Met velen houd ik nu contact via social media dus wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

BodabagsFashion #bodabags

De eerste stappen zijn in ieder geval gezet. Onlangs heeft Szilva BodabagsFashion #bodabags gelanceerd. Dit is een super slimme design reistas met 12 of 24 aparte vakjes en leuke icoontjes die je kunt gebruiken om het overzicht te behouden. “De tas is ideaal voor zakenvrouwen die veel reizen én voor moeders met kinderen. Al je spullen zitten netjes gestructureerd opgeborgen. Dat scheelt veel stress.” Bovendien is hij ook nog eens mooi om te zien!

Uniek ontwerp

Het ontwerp van BodabagsFashion #bodabags, verkrijgbaar in verschillende variaties, is absoluut uniek. “Het idee zit al vijf jaar in mijn hoofd.

Het duurde echter lang om het perfecte naaiteam te vinden. Ze werken snel en met passie vanuit een mediterrane stad in Zuidwest-Hongarije.” Om haar product onder de aandacht te brengen, schakelt Szilvia via social media over de hele wereld beginnende en professionele modellen in om promotiefilmpjes op te nemen. Deze verspreidt ze via haar YouTube kanaal. Verder volgen nog modeshows in Nederland en Spanje.

De ultieme droom

Szilvia wil op de langere termijn via Kickstarter een inzamelingsactie beginnen om een andere droom van haar te realiseren: Een eigentijds tassenmuseum annex atelier in haar thuisland Hongarije. “Modefans die mijn initiatief willen steunen, moeten vooral mijn Facebook pagina in de gaten houden.”

BodabagsFashion | Facebook: BodabagsFashion Gallery | Instagram @bodaszilvia | Webshop: www.bodabagsfashion.myshopify.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).