bruisende zaken

De betrouwbare handyman

De betrouwbare handyman

01-03-2019

Wil je iets veranderen aan je droomhuis in de regio van Marbella? Of dit nu een grote verbouwing is, het schilderen van de buitengevel of sloopwerk, zoek dan niet langer maar neem contact op met deze handige handyman, die bovenal betrouwbaar is.

Naast zijn vakmanschap en Hollandse stiptheid, spreekt jeroen zijn talen.

Vakmanschap en stiptheid

Jeroen Mertens werkt al meer dan twaalf jaar als allround handyman. Eerst in Nederland en nu sinds bijna vier jaar in de omgeving van Marbella. De liefde leidde hem naar het Spaanse Benalmadena. Wie een vakantiewoning heeft of permanent de stap heeft genomen om in de omgeving van Marbella te gaan wonen, weet hoe lastig het is om een betrouwbare handyman te vinden. De Spaanse afwerking verschilt vriendelijk gezegd nog al wat met het precisiewerk dat we in Nederland gewend zijn. Jeroen Mertens biedt de oplossing: hij werkt secuur, hard en afspraak is afspraak. Nog iets wat hem onderscheidt van zijn Spaanse collega’s, is dat Mertens stug blijft doorwerken tijdens de middag. Terwijl Spaanse werknemers stoppen om tijdens de middag siësta te houden.

Allround handyman

Jeroen Mertens is door zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd op heel wat gebieden. Van het aanleggen van badkamers, schilderen, tot stukadoorswerk. Ook kun je hem inhuren voor allerlei onderhoud en kleine bouw. Naast zijn vakmanschap en Hollandse stiptheid, spreekt Mertens zijn talen. Soms is het wel zo prettig om in het Nederlands te communiceren, als het om moeilijk jargon gaat. Daarnaast spreekt hij ook Engels, Duits en natuurlijk Spaans.

Jeroen Mertens | +34 657 096 148 | www.facebook.com/stubojero

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).