BRUISENDE COLUMN

De luxe van Puerto Banus

De luxe van Puerto Banus

01-03-2019

Dompel je onder in de luxe van Puerto Banús, dé trekpleister van Marbella. Deze haven wordt gezien als één van de meest prestigieuze havens aan de Middellandse Zee. In de witte gebouwen aan de kade zijn luxe winkels, excellente restaurants en gezellige bars gevestigd.

Puerto Banús ligt ongeveer zeven kilometer van het centrum van Marbella. In de jaren ’60 werd het uiterlijk en de invulling van Puerto Banús bedacht door José Banús: een mooi wit Andalusisch dorpje met een luxe jachthaven ervoor. De opening in de jaren ’70 werd groots gevierd, met gasten als Hugh Hefner en de koning van Spanje. Sindsdien is Puerto Banús is uitgegroeid tot één van Spanjes bekendste jachthavens.

Wanneer je langs de haven wandelt, zie je meer dan negenhonderd luxe jachten dobberen en je kunt zomaar het jacht van de Saoedi-Arabische koning voorbij zien varen! Geef je over aan deze wereld vol weelde en luxe.

Tijdens het flaneren geniet je van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Misschien spot je wel een beroemde filmster! Ben jij een autofanaat? Ook dan kijk je hier je ogen uit! De meest luxe auto’s rijden hier rond. Alle merken, alle kleuren en alle maten...

Ook aan het strand van Puerto Banús is het heerlijk. Maar ben je toe aan meer actie, dan komt dat goed uit,. Je kunt er namelijk diverse watersporten beoefenen. En als je liever op een rustigere manier op het water wil dobberen, huur dan een bootje. Dat wordt varen tussen al die luxe jachten door! Puerto Banús is ook een walhalla voor winkelliefhebbers.

Om iets te kopen moet je echter wel diep in de buidel tasten, want je vindt hier voornamelijk winkels van de duurdere merken. Wil je toch graag iets nieuws kopen, ga dan naar winkelcentrum Marina Banús op een steenworp afstand van de haven. Hier vind je winkels met lagere prijzen.

Geniet van de boten van de rich and famous


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1142

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Marbella Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).