bruisende zaken

Ga voor een stralende glimlach!

Ga voor een stralende glimlach!

01-10-2019

Tandarts Steenbergen is een veelzijdige praktijk. Je vindt er alle specialismes onder één dak. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er bij elke behandeling goed worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Bij Tandarts Steenbergen tref je een jong team en een persoonlijke benadering.

Tot ziens! We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Maak kennis met Peter

Een van de tandartsen van Tandarts Steenbergen is Peter Broos. Hij houdt zich voornamelijk bezig met algehele tandheelkunde en orthodontie. Jarenlang had hij een eigen praktijk in de Reeshof. Na vijfentwintig jaar in zijn eigen praktijk was hij toe aan iets nieuws. Hij kwam daarom vorig jaar als oude bekende terug bij Tandarts Steenbergen. Voordat hij voor zichzelf begon, werkte hij namelijk ook al in de praktijk. Ook bij Tandarts Steenbergen staat Peter nog met plezier klaar voor de mensen uit de Reeshof.

Een mooi gebit

Een stralende glimlach, dat wil jij toch ook? Bij Tandarts Steenbergen ben je daarvoor aan het juiste adres. Deze praktijk heeft namelijk een specialisatie in esthetische tandheelkunde. Je kunt er onder andere terecht om je tanden te laten bleken, voor het plaatsen van kronen of voor een beugel. Wist je dat een beugel tegenwoordig ook vrijwel onzichtbaar kan? Met de Invisalign, een onzichtbare beugel, onthul je de stralende glimlach die je verdient.

Een gezond gebit

Door regelmatig naar de tandarts te gaan, zorg je ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Het is verstandig om twee keer per jaar je gebit te laten controleren. Hiermee kunnen veel klachten worden voorkomen.

In Tilburg en Oss op zoek naar een deskundige tandarts die uw gebit samen met u gezond houdt en waar u tevens voor cosmetische behandelingen terecht- kunt? Kom dan naar Wij willen u graag laten zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen en hoe we met onze patiënten omgaan.

Zoek jij naar een goede tandarts in Tilburg of Oss? Tandarts Steenbergen staat open voor nieuwe patiënten. Neem daarom zeker eens contact op.

Medicijnstraat 120, Oss 0412-639722 Kruisvaardersstraat 157, Tilburg 013-5352535 www.tandarts-steenbergen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist

Plens lente
Plens lente
Oisterwijk Bruist

Toe aan zonnige tijden!
Toe aan zonnige tijden!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Oisterwijk Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).