column

Magische  schuimmassage

Magische schuimmassage

01-02-2020

Hammam rituelen zijn vele eeuwen geleden ontstaan in de traditionele Oosterse badhuizen. Ook vandaag de dag zijn deze bijzondere tradities nog springlevend in grote delen van de wereld. En dat is niet voor niks!

Toen ik deze behandelingen leerde kennen, dacht ik meteen: “Dit ga ik leren en dit ga ik doen!” Eindelijk is het zo ver! Embrace Oisterwijk biedt vanaf nu haar eigen Hammam rituelen aan! Iedereen is van harte welkom.

Ruik , voel en ervaar de Magie! We beginnen altijd met Oosterse thee om in de stemming te komen. (dit gaat niet van de behandeltijd af!) De beslommeringen van de dag stijgen met de warme damp van de heerlijk thee op en verdwijnen uit je hoofd.

Een glimlach verschijnt op je gezicht. Je bent klaar om te gaan stomen! De vochtige warmte opent de poriën en maakt de dode huidcellen los.

Je ligt op onze speciale spa-tafel. Het verwarmde kasteelgrind vormt zich naar je lichaam, waardoor je zeer comfortabel ligt! Nu kan de ware magie met warm water en schuim beginnen! Embrace is geen openbaar badhuis. Je komt geen andere gasten tegen en wordt altijd behandeld in een besloten omgeving! Gun jezelf of een ander deze unieke belevenis! Na afloop ben je als herboren: met een frisse geest en zuiver lichaam kun je de hele wereld weer aan!

Tot en met 31 maart 2020 hebben we een speciale introductieprijs!

Moergestelseweg 20A, Oisterwijk | 013-5903573 / 0 6-24218283 | info@embrace-oisterwijk.nl | www.embrace-oisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).