column

Botox en fillers

Botox en fillers

01-01-2021

Bij Elan Clinics stellen wij alles in het werk om te zorgen dat u de mooie, stralende huid en uitstraling krijgt die u verdient.

Een natuurlijke look met Botox® en fillers

Veel mensen denken dat de functie van botox en fillers bij het verminderen van rimpels hetzelfde is. Niets is echter minder waar.

Botox®

remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en wordt gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Botox® vult dus niks op.

Fillers

zijn injectables op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof met als functie vocht vasthouden. Met fillers kunnen lijntjes worden opgevuld, waardoor deze vervagen of verdwijnen. Fillers worden ook gebruikt voor het herstel van volume, zoals de wangen, jukbeenderen en traangoten (wallen). Daarnaast kunnen bijvoorbeeld lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven. Helaas zijn er in de media verschillende slechte voorbeelden van (overmatig) gebruik van Botox® en fillers belicht. Gelukkig kunt u ook behandeld worden zonder er ‘nep’ uit te zien.

Ik streef ook niet naar rimpelloze gezichten zonder mimiek, maar om u een frisse uitstraling te geven en scherpe lijnen en schaduwen te verzachten. Een ander zal zeggen dat u er goed uitziet zonder te zien dat u behandeld bent.

Nieuwsgierig geworden en spreekt deze visie u aan?

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Drs. Alice van der Linden, cosmetisch arts Mariëlle van Gestel, schoonheidsspecialiste

Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit.

Achterstraat 4 Helvoirt 06 - 170 28 131 helvoirt@elanclinics.nl www.elanclinics.nl/helvoirt

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn