column

Welkom in Oisterwijk

Welkom in Oisterwijk

01-10-2021

Afgelopen maand toch nog een drietal zeer geslaagde evenementen gehad! Eindelijk met elkaar weer eens als (bijna) vanouds genieten. 
Bij het aanleveren van de tekst voor deze column weet ik nog niet of op 20 september, de persconferentie, een datum aangekondigd gaat worden waarop de versoepelingen verder worden uitgerold.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? 
Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.



Wat wel zeker is, is dat we al bezig zijn met de feestdagen. De vergunningen voor de sfeerverlichting, kerstbomen en Wintergglow zijn ingediend. De extra koopzondagen staan al een tijdje vast. U kunt meer informatie vinden op 
www.bezoekoisterwijk.nl.
Wat ook steeds beter gaat is de toestroom van publiek naar ons centrum. Elke maand zien we een toename van het aantal passanten. Afspiegeling hiervan is het feit dat er weer een paar panden verhuurd zijn. Ron Zwart gaat intrek nemen met zijn zaak in het voormalige pand van de ING en Delta Fiber, die hier glasvezel wil aanleggen, betrekt voorlopig een winkelpand in de Stationsstraat om iedereen daar te kunnen voorlichten over hun project. Een aantal andere leegstaande panden kan inmiddels ook rekenen op serieuze interesse.
Ook kunnen we terugkijken op een geslaagde terrasuitbreiding, met name in 
de weekende op de Lind en het Lindeplein. De horecaondernemers danken 
de winkeliers en andere betrokken ondernemers voor hun coulance in deze! Prima dat dit zo zonder enig commentaar is verlopen. Hopelijk kunnen de horecabedrijven hun gasten weer snel op normale wijze begroeten.
Ondanks het feit dat nog niet alles zeker is omtrent de Winterglow, kunt u al wel informatie bij mij inwinnen. U kunt op voorhand alvast inschrijven of aangeven dat u mee wilt doen met uw orkest, zanggroep, toneelvereniging, dansshow et cetera. Wij waarderen zoveel mogelijk deelname uit ons eigen Oisterwijk. Overigens is de datum van Winterglow gepland op 17 december.
Zoekt u nog een baantje parttime of fulltime? Stuur een mailtje of bel even! 
De centrumondernemers zitten te springen om personeel.

Denken jullie nog aan het lokaal shoppen en bestellen? U steunt daarmee onze eigen ondernemers!


Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. 
Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur