bruisende zaken

  De gezelligste modezaak van Goirle

De gezelligste modezaak van Goirle

01-03-2022

Dames opgelet: ben je op zoek naar een mooie nieuwe outfit, neem dan zeker eens een kijkje bij Nektar Goirle. “Wij bieden kleding en accessoires van echte kwaliteitsmerken voor jong en oud”, aldus eigenaresse Nesrin Cetinel. “En of je nu alleen even komt om zelf wat te snuffelen of advies wenst voor een aankoop, iedereen is meer dan welkom in onze gezellige winkel.”

Nektar Goirle is inmiddels alweer zo’n vier jaar een vertrouwde naam in het dorpje Goirle. “Ik had al jaren de droom om mijn eigen winkel te openen en toen dit pand vier jaar geleden via via op mijn pad kwam, heb ik dan ook besloten om de sprong in het diepe te wagen en mijn droom waar te maken.” En met succes, want Nesrin geniet niet alleen zelf volop van haar werk, ook talloze dames weten de modezaak te vinden. “Ik vind het geweldig, elke dag is weer anders met telkens weer nieuwe klanten. Hen mogen helpen bij het zoeken van een outfit die goed zit en ook nog eens mooi staat, is het leukste wat er is.”

Uitgebreide collectie

De kans dat je zo’n outfit vindt bij Nektar Goirle is bovendien zeer groot. “Onze collectie is vrij uitgebreid met voor ieder wel wat wils. Qua merken, qua stijlen en qua prijsklassen.” Zo kun je in deze damesmodezaak terecht voor merken als Juffrouw Jansen, Mart Visser, Zizo en Maicazz, Bthree, Eva Kayan, Cream en Lizzy & Coco. “De inkopen doe ik het liefst samen met mijn twee dochters die allebei een andere smaak hebben dan ik. Op die manier slagen wij er telkens weer in om een mooie collectie samen te stellen voor een brede doelgroep.” En ben je verliefd geworden op een outfit, maar moet er iets net een klein beetje versteld worden? “Geen probleem, daarvoor werken wij samen met een coupeuse. Nieuwsgierig geworden? Loop dan gewoon eens binnen en ontdek zelf wat wij allemaal te bieden hebben.”

Tijd voor een feestje In april bestaat Nektar Goirle vier jaar. “Dit gaan we natuurlijk vieren”. Hoe? Kijk op: FB nektar.goirle

Tilburgseweg 57A, Gorile | 06 137743 45 | info@nektargoirle.com | nektar.goirle

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans