column

Het voorjaar mag losbarsten!

Het voorjaar mag losbarsten!

01-04-2022

De terrassen staan er weer, de winkels gevuld met nieuwe frisse collecties en de temperatuur stijgt ook. Eindelijk zijn we voor een groot deel verlost van de maatregelen rondom de bestrijding van het bekende virus. Hopelijk voorgoed deze keer.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

Wat betreft de bezoekersaantallen zitten we weer in de lift. Logisch natuurlijk, maar toch telkens spannend in hoeverre het tempo weer stijgt wanneer we weer bezoekers mogen verwelkomen. De nieuwe manager van Bezoek Oisterwijk staat, samen met ons, voor een flinke uitdaging. We gaan er wel van uit dat de evenementen grotendeels weer terugkeren. De aankondigingen hiervan zijn al gedeeld met de gemeente, dus dat biedt perspectief voor veel partijen. Met name de horeca moet onderhand hiervan mee kunnen gaan profiteren. Ook is gebleken dat carnaval voor veel mensen een plezierige uitlaatklep is geweest. We waren eraan toe! In het centrum staan wat wisselingen aan te komen. Japans Restaurant Otori is verhuisd en gaat worden voortgezet door nieuwe uitbaters met een ander concept. Ze zullen medio mei opengaan. Ook is Eetcafé Willeke den Draaier overgenomen en Paul en Inda zullen hun deuren voor begin mei openen. Op het Lindeplein hebben we een nieuwe Thaise massagesalon mogen verwelkomen. Wij als Stichting Centrummanagement willen op korte termijn ook weer eens een bijeenkomst organiseren waar al de ondernemers kunnen bijpraten onder genot van een vermakelijk programma. Voor betrokkenen volgt snel een uitnodiging! Maar we hebben deze maand Pasen, Koningsdag en de start van de meivakantie staan. Veel mensen zullen vrij zijn en gaan genieten van de vrije dagen en hopelijk wat evenementen. Wij houden ons bezig met projecten voor langere termijn en promotie voor ons centrum op zoveel mogelijk manieren. Komende zomer zal er heel wat te beleven zijn!

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg