column

Stadscafé Willeke

Stadscafé Willeke

01-06-2022

Op Koningsdag is het Stadscafé Willeke opengegaan voor hun gasten. Wij, Paul en Inda, hebben Willeke den Draaier overgenomen en de zaak volledig opgefrist, beetje verbouwd en zowel binnen als buiten voorzien van nieuw meubilair.

Waarom stadscafé? Wat niet veel mensen zich realiseren is dat Oisterwijk stadsrechten heeft en daarmee dus eigenlijk een stad is. En omdat wij trots zijn op ons dorp wilden we dit weer eens onder de aandacht brengen. Dat wij en ons café een eigengereid karakter hebben, heeft hier verder niets mee te maken… Daarnaast doen wij niet automatisch mee aan de standaard verwachtingen. En toevallig komt dat overeen met de manier waarop Willeke den Draaier in het verleden ook werd gerund, dus hebben we de naam Willeke behouden. Lekker herkenbaar! We zijn open voor koffie met zelfgemaakt gebak, maar ook voor een lekkere lunch of een borrel. Onze uitnodigende menukaart kunt u bij ons inzien, maar natuurlijk ook op onze nieuwe website.

Onze keuken is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en kun je genieten van bijvoorbeeld een goed gevuld soepje, een frisse salade, je favoriete broodje of de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bereid met passie en zorgvuldigheid, zonde als je het niet komt proeven. Wil je alleen een lekker drankje op ons gezellige terras of aan onze geheel vernieuwde bar, dan ben je uiteraard ook welkom. We zijn er altijd voor gezellige Brabantse kletspraat… of een goed gesprek, het is maar net waar je zin hebt. Wat voor reden je ook hebt, bij ons kun je ook een leuk feest organiseren. Wil je je verjaardag of een jubileum vieren, of heb je een personeelsborrel die je eens op een andere manier wil aankleden. Voor ons is het geen probleem! Dus wat de reden ook is, wij staan voor je klaar. Dus loop even binnen, stuur een mail met je wensen of bel ons voor meer informatie, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Tot snel!

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik u vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

www.bezoekoisterwijk.nl

Paul Smits en Inda Paymans Dorpsstraat 8, Oisterwijk | www.stadscafewilleke.nl | stadscafewilleke

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Bewustwording
Bewustwording
Oisterwijk Bruist

De zomer is al op de helft.
De zomer is al op de helft.
Oisterwijk Bruist

Zelfliefde kun je leren
Zelfliefde kun je leren
Oisterwijk Bruist

Littekens en Icoone®
Littekens en Icoone®
Oisterwijk Bruist

De zomer is begonnen!
De zomer is begonnen!
Oisterwijk Bruist

Hou van je bikini body
Hou van je bikini body
Oisterwijk Bruist

Huidkliniek O’
Huidkliniek O’
Oisterwijk Bruist


Acne
Acne
Oisterwijk Bruist


Studiebegeleiding
Studiebegeleiding
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).