column

September belooft veel goeds voor Oisterwijk

September belooft veel goeds voor Oisterwijk

01-09-2022

De scholen beginnen weer deze maand. We hebben in ieder geval kunnen zeggen dat we konden genieten van een mooie zomer. Geen ellende door corona in ieder geval, en dat kon je wel zien!

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook zien we de dagen weer korter worden en de collecties in de winkels, net als de menukaarten van de horeca, weer aangepast worden aan het seizoen. Ook dat heeft wel weer iets. Vorige maand hebben we de succesvolle filmavonden gehad op het Lindeplein en deze maand beginnen in het eerste weekend op zaterdag met Oisterwijk in Concert. Op deze zaterdagavond is het zelfs mogelijk om de avond mee te maken via schermen op de terrassen bij de horeca op de Lind. Een samenwerking waar zo iedereen van kan profiteren. Op de zondag daarna, tevens koopzondag, is het wielerfestijn Brabants Mooiste met start en finish op het Lindeind. Daar zijn veel inschrijvingen op binnengekomen, dus worden ook veel bezoekers verwacht.

In het tweede weekend van deze maand (9-10-11 september) is er een nieuw evenement op het veld bij de kiosk: De Oisterwijkse Zomer. Drie dagen feesten met diverse artiesten, dj’s, muziek en food. Mooi dat een nieuwe groep van horecacollega’s onder de naam Stichting Evenementen Groep Oisterwijk hier alvast start met hun eerste gezamenlijke evenement. De samenwerking moet als resultaat hebben dat er onder deze naam veel meer evenementen georganiseerd gaan worden. Belooft veel goeds voor Oisterwijk, en met name voor het centrum en zijn bezoekers. Ook in het zelfde weekend, zondag 11 september, is er een extra koopzondag met een catwalk vol modepresentaties in de Dorpsstraat. Alweer voor de 26e keer kunnen we kijken naar de nieuwe collecties van een aantal modezaken die gepresenteerd worden door professionele dressmen en mannequins. Wilt u optreden of een kraam huren tijdens WinterglO’w op 16 december? Reageer even naar onderstaand mailadres!

Koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh