bruisende zaken

Afscheid op maat

Afscheid op maat

01-03-2023

Afscheid moeten nemen van iemand die u dierbaar is, brengt verwarring, verdriet en pijn met zich mee. En juist in deze periode moeten er veel beslissingen genomen worden. Iets waar uitvaartverzorger Margriet van Ingen u bij kan helpen.

Stapje extra

“Een uitvaart moet aansluiten op de wensen en behoeftes van de overledene en diens nabestaanden, dat vind ik in mijn werk het belangrijkste. Geen standaard uitvaart dus, maar een uitvaart volledig op maat. Vrijwel alles is dan ook mogelijk en ik zet maar al te graag een stapje extra om alle wensen in te vullen.”

Van A tot Z

“In geval van overlijden ben ik 24/7 bereikbaar en indien gewenst, kom ik zelfs ’s nachts bij de mensen thuis, maar net waar behoefte aan is. Ik vind het belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen en goed te luisteren naar alle wensen. Mensen hoeven ook niet alles in één keer te beslissen. Alles op z’n tijd, ze hebben immers al genoeg aan hun hoofd. Aan mij de taak om duidelijkheid te creëren over wat op welk moment belangrijk is en de nabestaanden zo veel mogelijk te ontzorgen door alles van A tot Z voor ze te regelen, ongeacht waar iemand verzekerd is.”

Alles komt goed

“Persoonlijk contact staat bij mij voorop. U heeft dan ook altijd te maken met hetzelfde aanspreekpunt. Ik hoor regelmatig terug dat mensen dit waarderen en zich er snel door op hun gemak voelen. En dat is ook precies wat ik ermee wil bereiken. Ik wil de mensen een vertrouwd gevoel geven, het gevoel dat ze zich geen zorgen hoeven maken, maar dat alles goed komt. Ik regel het wel!” Ook een voorregeling behoort tot de mogelijkheden. Hierbij neemt u uw nabestaanden de zorg uit handen en weten zij exact wat uw wensen zijn en wat de eventuele kosten voor de uitvaart zijn.

Margriet werkt als onafhankelijk uitvaartverzorger met als werkgebied Tilburg en omstreken.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen. 06-10917970

Dag en nacht bereikbaar

Eigenaar: Margriet van Ingen | 06-10917970 | info@margrietvaningenuitvaartzorg.nl | www.margrietvaningenuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique