column

Deze maand start de zomer!

Deze maand start de zomer!

01-06-2023

Hopelijk hebben we geluk met het weer bij de vele evenementen die vanaf nu weer gaan starten. We mogen deze maand aftrappen met Festival Intents. Mooi dat we als ondernemers van Centrummanagement een rondleiding mochten beleven op hun terrein met uitleg. Fascinerend hoe dit evenement is uitgegroeid tot iets met internationale allure. Chapeau!

Ook vindt er deze maand een wijnfestival plaats op het Lindeveld. De eerste keer overigens, maar hopelijk niet de laatste. Dit soort evenementen horen bij Oisterwijk en verdienen dan ook ondersteuning door het te bezoeken. Om alvast vooruit te lopen op juli kunnen we zeggen dat op de eerste zondag van die maand het Korenfestival en Biermatinee georganiseerd worden. Natuurlijk is het dan ook koopzondag.

Ook kunnen we een paar nieuwe zaken verwelkomen. Allereerst Podange op de Joannes Lenartzstraat. Het is een schoonheidssalon met een uitgebreid dienstenpakket. De tweede nieuwkomer is de zaak Trendjetter Lifestyle Boutique in de Kerkstraat. Ze verkopen kleding, woonaccessoires, gifts, woondecoratie en nog veel meer. Ondernemers: veel succes gewenst! De gemeente heeft afgelopen maand weer zakjes met larven van lieveheersbeestjes in de Lindebomen gehangen om zo de overlast van honigdauw op een natuurlijke wijze te bestrijden. Daardoor hebben we in ieder geval geen of weinig last van de plakkerige afscheiding van luizen. Lindebomen geven overigens het hele seizoen overlast van natuurlijk afval zoals onder andere bloesem en dergelijke. Maar het zijn sieraden die bij ons centrum horen en zo de mooie uitstraling bepalen. Daar is menig centrum jaloers op.

Denken jullie ook nog aan Vaderdag? Vaders mogen immers ook weleens een leuke attentie krijgen op 18 juni.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de (uit)agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Koop lokaal en tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen’!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh