bruisende zaken

Ontdek de kracht van het EE System

Ontdek de kracht van het EE System

01-11-2023

Maak bewuste keuzes en wees zuinig op je lichaam… een boodschap die Kimberly Wissink, eigenaresse van Conscious Habits, aan iedereen mee zou willen geven. Als één van die bewuste keuzes noemt zij de keuze voor een ontspanningssessie in het Energy Enhancement System, oftewel het EE System. “Je lichaam kan hierdoor een diepe staat van ontspanning bereiken en zich gaan richten op regeneratie en herstel.”

Ruime openingstijden, ook op zaterdagochtend en in de avonduren.

Kimberly wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. “Niet zo vreemd, want ik heb zelf mogen ervaren hoe effectief dit systeem is en zie diezelfde positieve resultaten nu bij de mensen die bij mij komen ontspannen.” Wie nu denkt, leuk, maar EE System… nog nooit van gehoord… Je zult waarschijnlijk niet de enige zijn. “Het systeem is namelijk nog heel nieuw in Nederland en in juli opende ik als tweede een centrum in ons land. Vandaar dat ik het zo ontzettend belangrijk vind om meer bekendheid aan het systeem én de positieve effecten ervan te geven.”

Hoe werkt het?

Simpel gezegd creëert het EE Sytem een energieveld van optimale frequenties en licht. “Door je in dit energieveld te begeven, kun je een diepe staat van ontspanning bereiken en je celspanning en frequentie verhogen, wat je cellen een boost geeft en je zelfhelend vermogen stimuleert.” Vanuit deze staat kan het lichaam zich gaan richten op detox, regeneratie en herstel, wat kan leiden tot pijn vermindering, een verbeterde slaap, meer energie, de bevordering van herstel en een gevoel van innerlijke rust en vrede. “In juli is het EE System geïnstalleerd en is onze ontspanningsruimte geopend. De reacties zijn tot nu toe zeer positief. Ben je benieuwd of EE System ook iets voor jou is, neem dan contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak en ervaar het zelf. Ik kan het iedereen aanraden!”

Na je eerste afspraak ontvang je bij Conscious Habits een aanbod voor een strippenkaart waardoor je tegen een gereduceerd tarief terug kunt blijven komen.

Ringbaan-Oost 8, Tilburg 06-35318669 www.conscioushabits.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10927	de Huiskamer