column

Een bruisend 2019 gewenst!

Een bruisend 2019 gewenst!

01-01-2019

Allereerst wil ik iedereen een bruisend 2019 wensen in een goede gezondheid! Ten tweede kunnen we terugkijken op een zonnig jaar met succesvolle momenten en gebeurtenissen. We zien voor dit jaar weer een groter aantal geplande evenementen langskomen in onze jaarplanner. Het ziet er hoopvol uit. Weer een goede reden om eens naar de “Parel in ’t Groen” te komen!

Zoals ik al eerder heb gemeld, gaan we dit jaar starten met Citymarketing.

Dit initiatief moet ons helpen om Oisterwijk nog beter te vermarkten. Denk aan promotie, reclame en bovenal samenwerking. Fijn dat ook de gemeente hieraan heeft meegewerkt.Om even terug te kijken naar 2018; de WinterglO’w was een groot succes, wel koud, maar dat weerhield de bezoekers niet. Fijn dat we ook ondersteund werden door een aantal sponsoren, genaamd Centurions. Hartelijk dank hiervoor. Zonder hun was het toch allemaal wat moeilijker geweest om alles betaalbaar te houden. Van een naar drie dagen in twee jaar vergt ook veel van de vrijwilligers en organisatie. Blij dat deze allemaal enthousiast waren en voor alweer een volgende editie hebben gekozen.

Deze en alle andere evenementen staan op de zojuist verspreide jaarplanner van het Centrummanagement. Je kunt hem ook zien op onze website. Ik had al iets gezegd over de jaarplanner, maar ook daar staan natuurlijk de koopzondagen op vermeld. We zijn nu een beetje gewend dat op zondag de winkels geopend zijn. We hebben namelijk 7 koopzondagen achter elkaar mogen meemaken.

Nu gaan we weer even terug naar de eerste zondag van de maand als koopzondag. Overigens worden alle evenementen en dit soort zaken via de social media en andere berichtgeving bekendgemaakt onder de bedrijven en consumenten. Wij gaan vanaf nu weer aan de slag met wat nieuwe initiatieven en verdere uitwerkingen van allerlei evenementen en organisaties.

En als laatste: alle nieuwe ondernemers veel succes met jullie zaak! Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column! Kijk ook eens op www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).