Bruisende zaken

Ook genieten van de voordelen van gellak?

Ook genieten van de voordelen van gellak?

01-01-2019

Mooie nagels zijn het visitekaartje van de handen en voeten. Wil jij lang plezier hebben van mooie gekleurde nagels dan is Gelish-lak dé oplossing.

Wil je ook je nagels van gellak voorzien? Maak dan nu een afspraak.

De natuurlijke kracht van je nagels blijft behouden, je nagels worden zelfs steviger en je hoeft zelf thuis weinig tijd aan je nagels te besteden, De mooie dunne lak ziet er uit als een natuurlijke nagel en wat wel zo prettig is, de nagels zijn snel droog en hard.

Gelish nagels bieden u vele voordelen, zonder nadelen. Gelish beschadigt uw natuurlijke nagels niet, het verstevigt uw eigen nagels en maakt het gemakkelijker om ze te laten groeien. De Gelishlak is uiteraard ook geschikt voor kunstnagels. Gelish is net zo dun als gewone nagellak. Met als groot voordeel dat ze direct hard en droog zijn. Dit is zeer praktisch en efficiënt want daarna kun je direct alles weer doen.

Bij nagelverlenging kunnen wij u 3 stijlen aanbieden: French manicure; lakken of natural. Ook verzorgen wij voor u navulling, reparaties, gewone manicure en nail-art. Een fijne scrub voor uw handen en een lekkere massage geven uw handen en voeten een verzorgde uitstraling.

Je kunt kiezen uit ongelofelijk veel kleuren.

Bredaseweg 94A, Tilburg | 013-5439028 | info@artinails-beauty.nl www.facebook.com/Artinails-Beauty | www.artinails-beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).