bruisende zaken

Ovenvers brood  aan je voordeur

Ovenvers brood aan je voordeur

01-05-2019

Arno Hultermans begon in 2008 als bezorgbakker in Tilburg e.o. Hij nam het ambacht over van zijn schoonvader, die dit al 40 jaar deed. Alle producten worden op ambachtelijke wijze vers gemaakt in de bakkerij van Leo Geerts te Biezenmortel en aan huis of bedrijf geleverd.

“Het mooie aan mijn werk is de diversiteit aan mensen die je ontmoet”, vertelt Arno enthousiast. “Daarnaast vind ik het geweldig om lekkere producten te mogen verkopen, waar onze klanten echt van kunnen genieten.”

Uitgebreid assortiment
“We bieden een uitgebreid assortiment van brood en banketproducten, variërend van een halfje wit of bruin tot mooie taarten voor feestelijke gelegenheden. Tevens kun je het hele jaar door een High Tea bij ons bestellen. Voor bedrijven hebben we een heerlijk gebakje of hartig broodje en een ruime keuze in vers belegde broodjes voor tijdens de lunch. Zij kunnen bij ons ook terecht voor brunches, koffietafels en uiteraard taarten voor verjaardagen en jubilea.”
 

De specialiteiten
“Onze Geertse Bies is een begrip in de omgeving. Dit is een zoet brood voorzien van appelvulling, rozijnen en gedecoreerd met amandelen. Ook ons progresgebak en worstenbrood zijn een aanrader, zij zijn dit jaar door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) onderscheiden met een gouden bekroning.”
 

Kwaliteit en service
“Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Je kunt bestellingen doorgeven via onze website, maar ook via telefoon of mail. Als je voor 14.00 uur bestelt, wordt het de volgende werkdag bezorgd op het door jou gewenste tijdstip. We rekenen geen extra bezorgkosten. Mensen kiezen voor een bezorgbakker vanwege het gemak van de service tot aan huis en uiteraard omdat we staan voor een goed product. In principe hoef je niet thuis te zijn om de bestelling aan te nemen. In overleg vinden we altijd wel een geschikt plekje om deze veilig neer te zetten. Zo werd het vroeger ook al gedaan en die werkwijze hanteren wij nog steeds.”
 

Momenteel wordt er bezorgd in Udenhout, Biezenmortel, Berkel-Enschot, Loon op Zand, De Moer, Tilburg en Biest-Houtakker.
 

Wij houden van vers!

Bezorgbakker Arno Hultermans | Phoenixplaats 3, Tilburg | 06-29006506 | arnohultermans@gmail.com | www.bakkerarno.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).