column

De zomer begint deze maand!

De zomer begint deze maand!

01-06-2019

Zomeroutfit dragen en genieten op de terrassen. Zou mooi zijn als we dan gelijk kunnen zien hoe het opgeknapte Lindeplein is voltooid. De werkzaamheden komen tot nu toe maar mondjesmaat gereed. Ondernemers en bewoners zullen blij zijn als het toegezegde resultaat zichtbaar is. Uiteindelijk kunnen we de opening na 10 jaar eens vieren.

Een aantal evenementen zijn drukdoende met de organisatie. De filmavonden in de zomervakantie bieden al een keuze voor een film op social media en voor Oisterwijk in Concert kunt u al plaatsen reserveren. Aan beide, gratis toegankelijke, evenementen heeft Centrummanagement bijgedragen, zodat ze wederom doorgang kunnen vinden. Ook is inmiddels de organisatie gestart met een nieuw mode-event in het tweede weekend van september. In het eerste weekend van deze maand zijn we gastheer van een wielerfestijn, waar iedereen zich voor kan inschrijven. U kunt het vinden op internet onder de naam “Brabants Mooiste”. Tegelijkertijd hebben we dat weekend een nieuw Foodtruckfestival in het centrum. Omstreeks de tijd dat dat deze editie beschikbaar is, zal de kruising bij de Jumbo ook (bijna) gereed zijn.

Tevens hebben we weer het festival Intents achter de rug. Veel vrijwilligers en plaatsgenoten zijn toch wel trots op het evenement. Zo hebben we veel ambassadeurs voor de promotie. Knap en strak georganiseerd voor de vele tienduizenden bezoekers.Onlangs heeft de gemeente de bebording onder de loep genomen en besloten om die aan te passen. De bewegwijzering is inmiddels gedateerd en rommelig. In het najaar zullen we het resultaat ondervinden. Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column! Kijk ook op: www.bezoekoisterwijk.nl voor meer informatie.

Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk Bruist

Magische  schuimmassage
Magische schuimmassage
Oisterwijk Bruist
Digitaal dossier?
Digitaal dossier?
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk BruistBorst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


Een knipoog ;(
Een knipoog ;(
Oisterwijk Bruist

Birdnesting: wat is dat?
Birdnesting: wat is dat?
Oisterwijk Bruist

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Oisterwijk Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
Oisterwijk Bruist

Huidkanker
Huidkanker
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).