column

De zomer is begonnen!

De zomer is begonnen!

01-07-2019

Dat wil ook zeggen dat er al veel collecties met kortingen in de winkels liggen. De vakanties starten ook en deze maand mogen we natuurlijk ook de kermis weer begroeten. De opstelling van de kermis is wel iets veranderd. Reden hiervoor is het feit dat de gemeente elk jaar een kwalitatieve opstelling met dito deelnemers wil presenteren. Dit valt in deze tijd niet mee, maar ze hebben toch een mooie lijst met leuke en aantrekkelijke attracties kunnen contracteren.

Maar voor het kermis is, krijgen we eerst het Korenfestival en Biermatinee op de koopzondag op de eerste zondag van de maand. Deze valt op 7 juli. Het centrum zal dan weer voorzien worden van verschillende podia en het Lindeplein zal gevuld zijn met aanbieders van speciaal bieren.

Als je goed oplet, zie je ook weer zakjes in de lindebomen hangen. Deze zijn aangebracht om de luizen te bestrijden. In deze zakjes zitten larven van lieveheersbeestjes, deze verorberen de luizen zodat de overlast van honingdauw sterk vermindert. Jammer is het feit dat we in de Dorpsstraat wat winkelpanden leeg hebben staan. Hopelijk worden deze snel ingevuld met publiekstrekkers. Andere panden die leegstand hadden zijn inmiddels weer verhuurd. Dat is dan weer een meevaller. Op de Lind, boven de Swaen en mooR, is er een grootse verbouwing bezig. Einde zomer zullen hier een paar restaurants hun intrek nemen. Voor meer informatie kun je op onze website ook de laatste nieuwsbrief voor de ondernemers lezen. Aan het einde van de maand is weer de traditionele jaarmarkt op de laatste zondag. Op de laatste dag van juli beginnen ook weer de filmavonden op het Lindeplein. Dat is een jaarlijks terugkerend succes. Zorg dan ook dat je op tijd aanwezig bent om een mooie plaats te bemachtigen. Misschien kunnen we dan inmiddels ook de nieuwe watertafels begroeten aldaar. Technische en uitvoerende problemen moesten eerst worden opgelost. Dat was een tegenvaller voor bewoners en ondernemers, maar het uiteindelijke resultaat zal veel goed maken. Via deze column wil ik in ieder geval iedereen alvast een fantastische vakantie toewensen! Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).