bruisende zaken

Passie voor schoonmaken

Passie voor schoonmaken

01-03-2019

HGS Dienstverlening: een jonge onderneming, maar aan ervaring zeker geen gebrek. “Glasbewassen en schoonmaken zit in mijn bloed”, aldus eigenaar Nico de Hoog. “Dit werk doe ik dan ook al heel wat jaren; ik ben dus een echte doorgewinterde rot in het vak.”

“Een schone omgeving is uw profijt en onze specialiteit!”

Stralend schoon Nico durft zichzelf dan ook zeker een ware specialist te noemen op het gebied van glasbewassen en schoonmaken. “We behandelen elke ruimte alsof die van onszelf is, met respect en integriteit, en vertrekken pas als alles weer stralend schoon is.” Hiervoor beschikt HGS Dienstverlening uiteraard over het juiste materiaal. “We ontzorgen onze klanten volledig. Ons systeem is bovendien ontwikkeld aan de hand van meer dan twintig jaar professionele glasbewassing waardoor we elke keer weer consistent schone en prachtige ramen kunnen garanderen. En dat geldt voor álle ramen, op elke hoogte, binnen en buiten.” Samenwerking Corebusiness van HGS Dienstverlening is de glasbewassing, maar ook voor schoonmaakwerkzaamheden kun je bij Nico terecht. “Hierbij kun je denken aan het reinigen van trespa, kunststof, houtwerk en zonnepanelen. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen ziet alles er na de behandeling weer fantastisch en als nieuw uit. Voor andere schoonmaakwerkzaamheden werk ik nauw samen met een professioneel schoonmaakbedrijf dat net als ik staat voor kwaliteit en de best mogelijke service. Grondig reinigen is wat we doen, want schoonmaken is onze passie!” Afspraken nakomen Het leveren van kwaliteit staat bij HGS Dienstverlening dus voorop. “Net als het nakomen van afspraken. Als ik de klant iets beloof, dan kom ik die belofte ook altijd na. En dat alles tegen een zeer eerlijke prijs. Heb je dus ramen die gewassen moeten worden of ander schoonmaakwerk? Neem dan zeker eens contact met mij op en ik zorg dat de klus wordt geklaard!”

HGS Dienstverlening | Eigenaar: Nico de Hoog Kwekerssingel 10 Oudenbosch | 06-83341897 | www.hgsdienstverlening.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie