column

Tips om een najaarsdip te voorkomen!

Tips om een najaarsdip te voorkomen!

01-10-2019

Het najaar is begonnen. De dagen worden korter en kouder. De zon laat zich minder vaak en minder fel zien. Het regent en overdag is het vaak zo bewolkt dat je denkt dat het bijna avond is. Je komt ’s ochtends met moeite je bed uit, voelt je moe, lusteloos, doelloos of hebt geen puf om iets te doen. Voor je het weet zit je in een najaarsdip. Je kunt dit op verschillende manieren voorkomen. Lees hier vast een paar tips. Op www.3vitaal vind je er nog veel meer!

Begin de dag met een dansje!

Sta op en zet je favoriete dansmuziek aan. Is het nog heel erg vroeg? Zet dan je koptelefoon op. En ‘dance and sing like nobody’s watching’! De beweging activeert je lichaam, daardoor krijg je meer energie en voel je je blijer.

Een mooie start van de dag! Tussendoor dansen en zingen mag natuurlijk ook; hoe meer hoe beter!  

Neem ’s ochtends eens een koude douche!

Een koude douche? Brrrrr... Toch is het heerlijk! Bouw het op. Douche de eerste paar keren jezelf aan het einde van je douchebeurt af met koud water. Begin bij je voeten en eindig bij je hoofd. Na een aantal keren raak je eraan gewend en kun je steeds langer met koud water douchen. Het geeft je een fit gevoel.

Lach! Ook naar anderen!

Als we lachen dan maakt ons lichaam het stofje endorfine aan. Hierdoor voelen we ons blijer. Heb je niets om te lachen? Maak dan een glimlach. Alleen al door te glimlachen, ga je je blijer voelen. En glimlach ook eens naar anderen die je tegenkomt. Ook al ken je ze niet. Heel vaak krijg je een glimlach terug. Daardoor geef je niet alleen jezelf maar ook een ander een blijer gevoel.

Meer tips nodig?

Ga naar www.3vitaal.nl; op www.3vitaal.nl staan nog meer tips om een najaarsdip te voorkomen.

Vitale groet, Manon

Vitaal betekent levenskrachtig; vol energie om te leven. Je bent vitaal als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent.

Graag help ik je naar een vitalere versie van jezelf.

Neem voor meer info of een afspraak contact met me op: 06-51527282 info@3-vitaal.nl www.3vitaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).