bruisende zaken

01-10-2019

Bent u al een keer wezen kijken in onze zaak?

K

In een oude gerenoveerde villa gelegen aan de Dorpsstraat 69 is een bijzonder horecabedrijf gevestigd. Met name de onder architectuur gebouwde moderne serre aan het Harry Coppensplein is een eyecatcher. Grand Café Rosmaelen is gelegen midden in centrum Rosmalen op een unieke locatie centraal gelegen in het nieuwe winkelcentrum de ‘Mael’ in het hart van Rosmalen. In het Grand Café Rosmaelen bent u welkom voor uw lunch en diner. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor vergaderingen en diverse andere activiteiten en evenementen.

Verkoopplannen?

o

Overweegt u een verkoop van uw woning of bedrijf door ons kantoor dan kunt u ons vrijblijvend uitnodigen om een waardebepaling te doen.

wordt bekeken wat wij inschatten wat uw woning bij verkoop zal gaan opleveren. Mondeling geven wij dan deze waarde aan u en tevens adviseren wij u wat een goede vraagprijs is. Voor een waardebepaling worden geen kosten berekend. Meer informatie, we komen graag bij u langs.

m

e

e

n

s

k

i

j

k

e

n

i

n

R

o

Grand café Rosmaelen info@rosmaelen.nl Dorpsstraat 69 Rosmalen 073-5221193 Pennings Onroerende Zaken Dorpsstraat 69 Rosmalen info@penningsoz.nl 073-5221193

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).