bruisende zaken

Trouwjurken passen voor de lol was nog nooit zo leuk!

Trouwjurken passen voor de lol was nog nooit zo leuk!

01-12-2019

Alleen of samen met je vriendinnen. Een beleving waar je nog lang over na zult praten. Een ervaring die van A tot Z goed geregeld is, waar jullie alleen maar van hoeven te genieten. Voel de magie en laat je betoveren wanneer je de boutique binnenkomt... als je nog niet in sprookjes geloofde... word nu het tegendeel bewezen!

“Because in every woman there is a Queen and in every girl there is a Princess.”

Opening

Negen maanden geleden was de officiële opening van onze zaak door niemand minder dan Fred van Leer in Nuland. En wat hebben we al veel fantastische mensen mogen ontmoeten, voor allemaal verschillende gelegenheden, maar allemaal met hetzelfde doel: Plezier maken en stralen! In de tussentijd zijn we ons fantastische concept steeds meer uit aan het breiden en is het Beauty Paleis inmiddels ook een succes te noemen.

Decembermaand = feestmaand

De decembermaand is natuurlijk de maand waarin je extra mag en kan stralen en dat zie je bij ons ook terug. Zo hebben we 8 december 2019 de tweede editie van Prinsessendag. Dit doen wij dit keer in samenwerking met Castello in Nuland. Zodat we het nog leuker en nog gezelliger kunnen maken voor alle kindjes die er gaan komen. Wie word gekroond tot de mooiste prinses, of wie bakt de mooiste pizza? Op de foto met onze prinsessen en we sluiten af met een fantastische rit in de arrenslee.

Volgt u ons al op Facebook of instagram?

Doe dat dan snel en mis niets meer! Wij plaatsen zoveel mogelijk impressies van wat u bij ons kunt verwachten. Facebook: www.facebook.com/bridalshopnl Instagram: www.instagram.com/thebridalshopnl Dus bent u op zoek naar misschien wel het leukste uitje/kinderfeestje van dit moment? Neem dan snel een kijkje op www.thebridalshop.nl Heeft u vragen of wilt u reserveren? Stuur ons dan een mail via info@thebridalshop.nl Of stuur ons een whatsapp: 06-28 84 72 08 Wij zijn het beste bereikbaar via WhatsApp. Wil je liever door ons teruggebeld worden, laat dat dan even weten door je naam en telefoonnummer achter te laten via whatsapp of email. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ben jij er al bij? Tickets zijn te boeken via onze website. Vol=Vol!

The Bridal Shop Eigenaars: Familie Grünberg Pelgrimstraat 1-B Nuland 06-28847208 info@thebridalshop.nl www.thebridalshop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).