bruisende zaken

Voor bloemen  en meer!

Voor bloemen en meer!

01-09-2020

Ben je op zoek naar een mooie bos bloemen? Het team van Greenstyling helpt je er graag aan! Naast bloemen en planten kun je er onder andere ook terecht voor leuke cadeauartikelen. Denk aan geurkaarsen, badartikelen, wenskaarten en nog veel meer.

Simone van Zandvliet begon haar winkel in Empel in 2006. Sinds twee jaar zit ze in een sfeervol eigen pand aan de Burgemeesters Godschalxstraat. “We hebben hier zelfs een speciale ruimte waar we met mensen even rustig apart kunnen zitten om bijvoorbeeld hun rouwwerk te bespreken, dat is wel zo prettig.” Bloemen zijn er verkrijgbaar in alle soorten en maten. “We doen ons best om steeds weer bijzondere exemplaren in de winkel te hebben die je niet snel elders zult vinden. We willen net even anders zijn dan anders. Kwaliteit is ook belangrijk, je moet lang plezier hebben van alles wat je hier koopt.” “De klant staat bij ons centraal en die proberen we zo goed mogelijk te helpen. We zijn een klein maar hecht team. Als het even kan, maken we graag tijd voor een praatje met de mensen. Er heerst bij ons een gezellige sfeer.”

“We willen net even anders zijn dan anders”

Burgemeesters Godschalxstraat 28a ’s-Hertogenbosch 073-6111174 | 06-57126624 bloemen@greenstyling.nl | www.greenstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).