bruisende zaken

Belle Vie, waar nieuw leven begint!

Belle Vie, waar nieuw leven begint!

01-09-2020

Hoera, je bent zwanger! Uiteraard ben je daar heel blij mee maar tegelijkertijd zit je soms met vragen en onzekerheden. Dan is het fijn dat je op een goede manier wordt begeleid door een verloskundige. Belle Vie is er graag voor je in de hele periode van kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Onze verloskundigenpraktijk in Rosmalen en omgeving is inmiddels uitgebreid tot vier vestigingen. Met zes verloskundige maken we gebruik van onze kwaliteiten op het gebied van zwangerschap, echo, anticonceptie en persoonlijke coaching. Er is regelmatig overleg met gynaecologen, andere verloskundigen die ook zijn aangesloten bij de coöperatie Verloskundigen ’s-Hertogenbosch, kraamzorgorganisaties, huisartsen en consultatiebureaus. Samen zorgen we ervoor dat we de beste zorg kunnen leveren aan onze cliënten en hun gezin.

Pre-conceptie advies

Belle Vie biedt verloskundige zorg maar je kunt ook al vóór of bij kinderwens een beroep doen op hun deskundigheid. Wij geven een preconceptie advies, dat wil zeggen dat we samen met jou kijken naar je persoonlijke situatie. We brengen je medische en familiaire voorgeschiedenis in kaart. Hoe is je lifestyle en wat kun je het beste doen of laten om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten.

Het juiste zorgpad

Sinds een jaar gaan alle zwangere vrouwen voor hun eerste gesprek en eerste echo naar de verloskundige. Zij zorgt dat er een compleet dossier met zorgpad wordt aangemaakt. Hierin staat onder andere of de verloskundige of de gynaecoloog de leiding heeft, hoeveel echo’s er moeten worden gemaakt en of er extra bloed geprikt moet worden. “In een gezamenlijk overleg met de gynaecoloog wordt vervolgens besproken of dat voor jou het juiste zorg is. Ook voor uitleg over prenatale screenende testen kun je terecht bij de verloskundige.”

Alles in huis

“We hebben echoscopisten in huis die alle echo’s uitvoeren, zoals de termijnecho, de 20-weken echo, maar ook de groei- en liggingsecho’s. Verder zit in de gezondheidscentra waar we gevestigd zijn, vaak een diëtiste. Daardoor kunnen we indien nodig makkelijk doorverwijzen voor vragen over gewichtstoename of advies over eetgewoonten.”

Voorlichtingsavonden

“We organiseren regelmatig voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders, over zwanger zijn, de bevalling en borstvoeding. Eerlijke en open communicatie vinden we heel belangrijk. We vinden dat je goed geïnformeerd moet worden tijdens de hele periode van zwangerschap zodat je met vertrouwen en een gerust gevoel de bevalling tegemoet gaat. En dan is het vooral genieten!”

Kijk ook eens op onze website: www.belle-vie.nl

Verloskundigenpraktijk Belle Vie | Rodenborchweg 4 Rosmalen (hoofdlocatie) | 073-5210764 | info@belle-vie.nl | www.belle-vie.nl | FB verloskundigepraktijkbellevie

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).