bruisende zaken

Een mooi kapsel voor iedereen

Een mooi kapsel voor iedereen

01-10-2020

Na 5,5 jaar mobiel en 8,5 jaar vanuit huis te hebben gewerkt, vond Renate Dubbelaar het tijd om een eigen kapsalon te openen. De coronacrisis zorgde voor wat vertraging maar onlangs opende Renate Haircreation dan toch echt de deuren in de Rompertpassage.

“Gezelligheid staat voorop”

“Bij de verbouwing hebben we de inrichting volledig kunnen afstemmen op de coronamaatregelen”, vertelt Renate. “Iets negatiefs hebben we daarmee kunnen ombuigen naar iets positiefs.” Die instelling is tekenend voor Renate én haar vierkoppige team. “We hebben allemaal evenveel liefde voor ons vak. Dat enthousiasme dragen we ook over aan onze klanten.”

Knippen, kleuren en meer

Knippen, kleuren, het kan allemaal. “Ook als je een keer iets geks wilt. We draaien er onze hand niet voor om. Bij binnenkomst zit ik meestal al vol ideeën over de kapsels die bij persoon passen. Als ze mij hun vertrouwen geven, ontstaan vaak de gaafste creaties. We werken met de topproducten van L’anza om je haar zo min mogelijk te beschadigen. Wat mooi is, moet vooral mooi blijven.”

Iedereen is welkom

“Jonge gezinnen vormen onze belangrijkste doelgroep. Maar mensen van alle leeftijden komen hier binnen, inmiddels ook verschillende generaties van dezelfde families. Iedereen is welkom. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker je verhaal kwijt. In onze visie moet een bezoek aan onze salon echt een beleving zijn. Ik word er helemaal blij van als klanten hier met een leuk kapsel én een grote glimlach op hun gezicht de deur uitlopen!”

Rompertpassage 40, Den Bosch | 06-28471747 | renatehaircreation@me.com | www.renatehaircreation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).