Adverteren werkt!

Column

Iets wat geweest is of nog moet komen en wordt  	gezien als een niet gewenste levenservaring  		kan een persoon verdrietig maken.

Iets wat geweest is of nog moet komen en wordt gezien als een niet gewenste levenservaring kan een persoon verdrietig maken.

01-09-2021

In rouw zijn is een verdriet ervaren over een gemis en kan de ervaring geven van een diepe wezenlijke pijn. Deze ontstaat omdat de persoon is afgesneden van de mogelijkheid om lief te hebben.

Dit kan gaan over een dierbaar persoon, een gezin of hele familie, van een dier, van een baan of van gezondheid. Het ervaren van rouw is het verwerken van de pijn om het verlies. Vaak kom ik gedurende een behandeling of behandeltraject achter de onderliggende pijn welke in het verleden is opge-lopen. Het is niet altijd meteen duidelijk waar deze pijn, die de oorzaak kan zijn van een klacht, door is ontstaan. De pijn de ruimte geven zodat deze er mag zijn geeft vaak al veel rust binnen je systeem. Meestal hebben we de pijn een plekje gegeven maar dan kan het juist ergens in je lichaam vast gaan zitten.

Samen met jou ga ik op zoek naar de oorsprong van je klacht, deze heeft vaak connectie met een vorm van rouw. Het gesprek aangaan en vervolgens mijn behandeling hierop afstemmen maakt de weg vrij om je energie te laten stromen. Sta jij hiervoor open?

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg.

Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

Uit eigen ervaring weet ik dat daar de sleutel ligt naar meer inzicht in jezelf en van daaruit naar verbetering van je klacht. Durf je het aan?

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS
Tijd voor jezelf
Tijd voor jezelf
Rosmalen Bruist


Tijd voor jezelf
Tijd voor jezelf
Rosmalen Bruist


September = Saptember
September = Saptember
Rosmalen Bruist


Op naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Rosmalen Bruist

Samen opruimen
Samen opruimen
Rosmalen BruistVakantie!
Vakantie!
Rosmalen BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).