Adverteren werkt!

Bruisende zaken

De Brabantse Boekhouder  stelt orde op zaken

De Brabantse Boekhouder stelt orde op zaken

01-12-2021

Ben je op zoek naar een persoonlijke, betrokken boekhouder die ook kleine ondernemingen de aandacht geeft die ze verdienen? Dan ben je bij De Brabantse Boekhouder aan het juiste adres! Geboren en getogen Bosschenaar Marisca van Gent neemt jouw financiële en administratieve werk graag uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene waar je goed in bent: ondernemen.

Nuchter, eerlijk en direct

“Ik werk hoofdzakelijk voor zzp’ers, vof’s en eenmanszaken”, vertelt Marisca. “Daar heb ik heel bewust voor gekozen. Ik vind het leuk om met de mens achter het bedrijf aan de slag te gaan en ben oprecht geïnteresseerd in hun verhaal. Verder doe ik mijn best om de drempel zo laag mogelijk te houden, iedereen moet zich bij mij serieus genomen voelen.”

■ Volledig digitaal

“Ik verzorg je boekhouding desgewenst van a tot z; van de aangifte omzet- en inkomstenbelasting tot de salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen. Van tevoren maken we duidelijke afspraken over wat ik voor je ga doen, dus geen verrassingen achteraf. Ik werk bijna volledig digitaal, met moderne software. Dat is super makkelijk en bespaart ons beiden veel tijd. Ik leg bovendien alles in Jip en Janneke taal uit zodat je het ook echt begrijpt.”

■ Sparringpartner

Marisca fungeert daarnaast met plezier als sparringpartner voor de ondernemers die bij haar aankloppen. “Daar ligt mijn drive. Ik doe meer dan alleen werken met cijfertjes. Het is een uitdaging om met je mee te denken en met je mee te groeien. Samen zorgen we ervoor dat je de dromen die je hebt daadwerkelijk waar kunt maken. Het geeft veel voldoening om mijn steentje daaraan bij te kunnen dragen.”

■ No-nonsensementaliteit

Kenmerkend voor Marisca is haar no-nonsensementaliteit. “Ik houd van duidelijkheid, dus ik zeg eerlijk waar het op staat. Dat is misschien niet altijd leuk, maar je weet wel precies waar je aan toe bent. Daar staat tegenover dat je ook mij direct kunt aanspreken, dat vertrouwen moet er zijn aan beide kanten.”

Marisca van Gent

Vutter 9 | Den Bosch 06-52673345 info@debrabantseboekhouder.nl www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).