column

Sprookjesachtig Slovenië,  betoverend mooi!

Sprookjesachtig Slovenië, betoverend mooi!

01-05-2022

Veel Nederlanders zijn er al eens geweest, maar meestal alleen op doorreis naar hun eindbestemming in Italië of Kroatië. Zonde, want het land heeft zo veel te bieden en is een schitterende bestemming voor zowel een lange als korte vakantie.

Wil je meer weten over deze betoverende bestemming? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag nog veel meer over.

Zodra je uit de Karawanken Tunnel rijdt, zie je direct de imposante bergtoppen van de Julische Alpen voor je opdoemen. Een prachtig ruig berggebied dat zich uitstekend leent voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, raften, kajakken, mountainbiken en zwemmen. In de winter kun je er skiën en snowboarden. Ideaal startpunt voor deze activiteiten is de omgeving van de helderblauwe Soca rivier aan de westkant van de Julische Alpen.

De meest bekende en toeristische plek van Slovenië is het meer van Bled, maar het land heeft zoveel meer te bieden. Geniet van de rust en ruimte bij het meer van Bohinj en ga er op een Sloveens sprookjesavontuur als je met kinderen bent. Laat je betoveren tijdens een wandeling in de verschillende kloven, waarvan Tolmin en Vintgar de bekendste zijn, bezoek de rotsburcht Predjama, ga met een treintje diep de grotten van Postojna in, fiets of wandel door de betoverend mooie Logar Vallei, ontdek het authentieke oosten van het land met zijn wijngaarden en dorpjes of relax in één van de vele kuuroorden of aan het strand. Ook een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana mag niet ontbreken. De stad is voor een hoofdstad weliswaar niet heel groot, maar de sfeer die er hangt is heel relaxed, waardoor de stad zeker een bezoek waard is.

Ester van den Bogaert houdt van reizen en heeft al verschillende functies binnen de reisbranche bekleed, onder andere bij een touroperator en een luchtvaartmaatschappij. Sinds enkele jaren is ze actief als persoonlijk reisadviseur en helpt ze mensen om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

Voordelen om via mij te boeken: • Je krijgt snel antwoord • Je hebt één vast aanspreekpunt • Persoonlijke service • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR/SGR/ Calamiteitenfonds

GEEN EXTRA KOSTEN, WEL MEER SERVICE!

Ester van den Bogaert 06-13302640 ester.vandenbogaert@personaltouchtravel.nl www.personaltouchtravel.nl/ester-van-den-bogaert

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).