Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Darmspoeling maakt je blijer, energieker, fitter en het  verhoogT je immuunsysteem

Darmspoeling maakt je blijer, energieker, fitter en het verhoogT je immuunsysteem

01-09-2023

Op 23 september start de herfst weer. Echter, terwijl ik deze column schrijf, regent het nu in augustus al alsof het herfst is.

De maanden september en oktober zijn ideale maanden om je voor te bereiden op normaliter de strenge winter. Echter is de overgang van buiten naar binnen de periode om te detoxen.

Zelf plan ik ook in deze maanden, meestal de herfstvakantie, een diepe reiniging in. Na een goede reiniging heb je en een betere en diepere slaap, in de meeste normale gevallen, ben je blijer, energieker, fitter en heb je een betere concentratie. En boven dat alles help je het immuunsysteem te versterken. En dat is net wat je nodig hebt wanneer je de winter in gaat. Dus bereid je voor, lekker detoxen en genieten van de rust en weldaad die over je heen komt.

Voor wie nieuw komt in mijn praktijk: 10% korting in september op één darmspoeling. Ben je al vaste klant in mijn praktijk? Dan krijg je 15% korting in september op één darmspoeling Warme groet, Kitty Jouw schoonheidsspecialiste van je darm

Plan een afspraak in via de website! Je kunt me ook bellen

Zandstraat 13, Nuland - 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).