Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Raamdecoratie die past bij jouw smaak en interieur

Raamdecoratie die past bij jouw smaak en interieur

01-09-2023

Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

Smaak bepaalt wat jij koopt. Maar functie bepaalt hoe gelukkig je ervan wordt… Wat zoek jij? Hier vind je wat alternatieve opties voor jouw raamwensen. Combineren mag!

Raambekleding tegen inkij

Vitrage heeft plaatsgemaakt voor moderne inbetweens. Ook een blijvertje zijn plissés of dupligordijnen, die je gedeeltelijk kunt openen of sluiten. Het duo rolgordijn is een praktische alles-in-één oplossing.

Verduisterend of zonwerend

Vroeger moest je aan de dikke, donkere of gevoerde gordijnen voor verduistering. Dat kan nog steeds, maar tegenwoordig zijn er ook lichte (in het raam vallende) opties die verduisteren.

Stoffen met wat extra’s

Van stof kun je alle soorten gordijnen laten maken. Er zijn tegenwoordig ook warmte en/of koude werende stoffen.

Met Decokay Mari Frunt op weg naar je droomhuis!

Creëer sfeer en privacy met op maat gemaakte RAAMDECORATIE

Graafsebaan 7, Rosmalen 073-5213980 winkel@marifrunt.n marifrunt www.decokaymarifrunt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).