bruisende zaken

Puur en (h)eerlijk!

Puur en (h)eerlijk!

01-05-2018

In 2014 betrokken Harmen en Kim Valenkamp een boerderij aan de Kruisstraat in Rosmalen.

Een droom werd daarmee werkelijkheid. Vanuit Landwinkel Valenkamp verkopen ze inmiddels heerlijk verse streekproducten, afkomstig van hun eigen boerderij of van (ook lokale) boerenbedrijven en gemaakt met passie.


“Je kunt hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen”, vertelt Kim enthousiast. “Van groenten en fruit, vlees, brood en kazen tot servies, sieraden en huidverzorgingsproducten. Bijna alles is zonder toevoegingen, en dus lekker puur en verantwoord.” Op zoek naar een origineel cadeau? Dan zijn de cadeaupakketten van Landwinkel Valenkamp een aanrader.


Een paradijs voor kinderen

Bij de Landwinkel is een ruim terras waar je even kunt uitrusten na een fietstocht in de omgeving. “Hier kun je onder het genot van een kopje koffie en bijvoorbeeld gebak en/of soep uit eigen keuken genieten van het prachtige uitzicht. We hebben ook een zandbak en 2 glijbanen dus kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. Het Blotevoetenpad is voor jong én oud een belevenis, dit voert onder meer langs onze moestuin en scharrelkippen. Na deze beleving ben je weer helemaal opgeladen!” Voor grote en kleine groepen kan een compleet programma worden samengesteld.


Kom vooral zelf proeven, kijken en beleven!


Kruisstraat 58 Rosmalen

073-8221281


www.landwinkelvalenkamp.nl



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).