bruisende zaken

Alleen in helder    water zie je          diepte

Alleen in helder water zie je diepte

30-09-2018

Bij Syl´s Clarity kun je terecht met klachten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Sylvia Sliphorst vertelt: “In deze tijd waarin veel mensen last van stress en spanning hebben, zie je vaak gebeuren dat men klachten gaat krijgen op welk gebied dan ook. Vaak krijgen de directe omstandigheden de schuld, zoals het werk, de relatie enzovoort. Weet dan dat er op een innerlijk niveau iets speelt, dat aandacht nodig heeft en verwerkt mag worden. Als dat eenmaal helder is en je gaat het herkennen in het dagelijkse leven, kun je afscheid nemen van de pijn waar je al lange tijd last van hebt.”

Bewust worden
Voetreflextherapie draagt volgens Sylvia bij aan meer bewustwording. “Ik heb veel mogen verwerken op een diep niveau en dat heeft mij een ander mens gemaakt. Het geeft mij een goed gevoel dat ik mensen kan helpen om weer blij te worden.” Syl´s Clarity verzorgt ook workshops, zoals bijvoorbeeld ‘Hoe om te gaan met hooggevoeligheid’: ”Ik ervaar dat hooggevoeligheid soms verward wordt met ADHD. Wat het ook is, ik geef praktische tips hoe er mee om te gaan.”

Tenen lezen
Een andere workshop is ‘Tenen/Voeten lezen’. “Elke voet heeft zijn eigen verhaal,” aldus Sylvia die met haar behandelingen mooie resultaten boekt bij vrouwen die moeite hebben met zwanger worden. Ook voor algemene zwangerschapsklachten zoals vocht vasthouden, misselijkheid, vermoeidheid etc is voetreflextherapie een uitkomst
 

“Elke voet heeft zijn eigen verhaal”

Zuster Gertrudosingel 58 Rosmalen info@sylsclarity.nl | www.sylsclarity.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).