bruisende zaken

Een eerste indruk laat je maar één keer achter...

Een eerste indruk laat je maar één keer achter...

31-10-2018

Lieke Frencken had altijd al een voorliefde voor mode en kleding. Sinds april 2018 is ze actief als stylingcoach en adviseert ze mensen die hulp nodig hebben bij hun kledingkeuze en met het samenstellen van een goede garderobe. “Je kunt er namelijk zoveel beter uitzien als je de juiste kleuren en modellen kiest.”

“Innerlijk en uiterlijk in harmonie”

“We gaan samen op zoek naar het ideale persoonlijke palet. Op zoek dus naar kleuren die het mooist aansluiten bij jouw huids-, haar- en oogkleur. Het is een hele goede investering die je in korte tijd hebt terugverdiend, omdat je enkel nog goede bruikbare kleding koopt in de goede kleur of model,” aldus Lieke

Op je best “Ik wil mensen er op hun best uit laten zien. Dat is mijn missie. Overal waar je komt, wordt je bekeken en beoordeeld. Tijdens een sollicitatie, op een feestje, maar ook op een terrasje en zelfs als je naar de winkel gaat of de bus neemt. Een eerste indruk laat je maar één keer achter. En je wordt er altijd op afgerekend, zeker in de werksfeer. Zorg dat die eerste indruk goed is en blijf vooral jezelf! Dat kan leiden tot mooiere ontmoetingen, sollicitatie-gesprekken en zakelijke successen.“ Uitstraling Met het kiezen van de juiste kleuren krijg je volgens Lieke een veel frissere uitstraling: “Door de juiste keuzes te maken kun je snel heel veel winst behalen en er veel beter uitzien. Dat maakt ook dat mensen meer zelfvertrouwen krijgen. Dat stukje coaching zit ook opgesloten in mijn werk. Wanneer gewenst doen we ook oefeningen om bewust te worden van bijvoorbeeld beperkende overtuigingen. Mensen gaan na deze sessies uiteindelijk met meer zelfvertrouwen de deur uit. Dan heb ik mijn doel bereikt.” Tip “Wil jij ook een treffende eerste indruk maken? Heb lef en neem contact met me op en ik help je graag”

06 - 30 923 943 lieke@indrukmetlef.com www.indrukmetlef.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).