bruisende zaken

Rosmalen         bruist  als nooit tevoren…

Rosmalen bruist als nooit tevoren…

01-12-2018

Het centrum van Rosmalen heeft een ware metamorfose ondergaan. Met een ongelooflijk strakke planning heeft de aannemer het centrum in iets meer dan een jaar tijd een compleet nieuwe look gegeven.

In mijn ogen een bijzonder knappe prestatie, met een resultaat waar iedereen dik tevreden over is. Op 6 september jl. was de officiële opening, het startsein van een nieuw begin. Veel ondernemers in het centrum hebben die gelegenheid gebruikt om de winkel op te frissen en klaar te maken voor een nieuw begin, het is net alsof iedereen er nóg meer zin in heeft om er samen iets moois van te maken

Centrum Management Rosmalen behartigt de belangen van de winkels, horeca, dienstensector, vastgoed en gemeente, maar wellicht kent u ons beter onder de naam 'Beleef Rosmalen'. Namens alle ondernemers in het centrum wil ik u dan ook van harte uitnodigen om kennis te komen maken met het veelzijdige aanbod van producten en diensten, én met de gezellige horeca bedrijven natuurlijk. Het centrum is dichterbij dan u denkt en voor bijna iedereen op loop- of fietsafstand. Komt u liever met de auto? Dat kan natuurlijk ook, het centrum is een zogeheten “Blauwe Zone” waardoor je maar liefst twee uur lang volledig gratis kan parkeren. U bent van harte welkom

John Sars Voorzitter Centrum Management Rosmalen

www.beleefrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).