column

Toetsweekbegeleiding

Toetsweekbegeleiding

01-12-2018

De meeste scholen lijken er haast van te houden. De meeste leerlingen haten het: de toetsweek! Een week lang proefwerken en toetsen maken, wat een ellende. Natuurlijk, als je alles goed hebt gepland, bijgehouden en op tijd bent begonnen met leren, valt het allemaal wel mee. Maar toch, hoe pak je dit nu het beste aan...?

Met behulp van onze toetsweekbegeleiding ga je rustig en met een goede voorbereiding de proefwerkweek in. Toetsweekbegeleiding zal inhouden dat leerlingen gedurende drie weken, drie dagen per week, onze hulp krijgen met de voorbereiding voor- en tijdens de toetsweek. We starten de begeleiding twee weken voor de toetsweek en de derde week begeleiding is de week van de toetsweek. De leerlingen krijgen hulp bij het maken van een gestructureerde planning en de uitvoering ervan. In een rustige leeromgeving kunnen toetsen worden geleerd, overhoord en het kennisniveau worden bijgespijkerd

Natuurlijk is hierbij extra aandacht voor de vakken waar een leerling moeite mee heeft. We bekijken samen met de leerling wat hij of zij nodig heeft tijdens deze week en proberen te zorgen dat de sfeer zo ontspannen mogelijk is, zodat de leerling vol zelfvertrouwen aan de toetsen kan beginnen

Kijk voor meer informatie op onze website www.studiejunk.nl of stel uw vragen telefonisch of per mail.

www.studiejunk.nl | 06-10990020 | info@studiejunk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).