Column

Carnaval ‘19

Carnaval ‘19

01-02-2019

Carnaval bij Babel nr.72 Op zondag 17 februari om 13.33 komen de Rietkieters naar Babel nr. 72 (pand Bibliotheek) in Oeteldonk.

Gustav het bootsmannetje leest weer een spannend verhaal voor over de avonturen van de Rietkieters in Oeteldonk. Gustav komt samen met nog veel meer Rietkieters naar de jeugdafdeling. Het voorleesverhaal is voor kinderen van 3 tot 9 jaar.

Kom vooral in Oeteldonkse kleren! Carnaval bij Babel nr. 74 Natuurlijk staan de deuren ook dit jaar weer open tijdens carnaval op Hinthamerstraat 74 (pand Muzerije). Dit jaar voor het eerst onder de naam Babel! Kom genieten van de gezellige sfeer en de echte Oeteldonkse muziek.

Om het Oeteldonkse carnaval alvast goed in te luiden is er op de vrijdag vóór Carnaval vanaf 21.11 uur een echte ouderwets gezellige Bontenaovond. De Maystro’s en de Mexicane laten zich van hunbeste kant zien en hebben er al veel zin in.

Op de zaterdag is er een oud Hollands spelletjesmiddag. We gaan om elluf over één van start en om het klein grut gezellig en toch een bietje leerzaam bezig te houden hebben we heuse Hollandse spelletjes in huis. Met een spelletjeskaart een rondje maken en als beloning een mooi prijsje meenemen is altijd fijn! De ouwelui kunnen onbezorgd een drankje drinken want Babel past goed op de keinder.

Als het bedtijd is voor de kleintjes dan horen wij het wel en zorgen we dat opa en oma geen verkeerde jong meenemen want papa en mama willen vast nog niet naar huis.

www.babeldenbosch.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).