Column

Rosmalen moet blijven      bruisen!

Rosmalen moet blijven bruisen!

01-04-2019

Na de opening van ons nieuwe winkelcentrum, moet het centrum van Rosmalen blijven bruisen. Winkels zijn verplaatst, nieuwe winkels en parkeerplaatsen zijn toegevoegd, de consument is anders aan het shoppen. Kortom, er is veel veranderd!

Een reden voor Centrum Management Rosmalen om op een professionele manier aan de slag te gaan met het nieuwe winkelgebied. De Rabobank ondersteunt ons initiatief en sponsort Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) die is ingehuurd om ons centrum naar een hoger niveau te tillen met het traject “Kom In Actie”. DNWS is een (onafhankelijk) kennis- en netwerkcentrum dat zich richt op de toekomstbestendigheid van Nederlandse winkelgebieden. Zij hebben als missie om winkelgebieden te helpen het tij te keren.

Op basis van onderzoeken en opgedane ervaringen helpen zij de betrokken partijen (overheid, ondernemers, vastgoedpartijen en Centrum Management Rosmalen) om kansen te benutten en Rosmalen toekomstbestendig te maken.

Momenteel zitten we midden in het traject. Een aantal veranderingen zullen voor u snel merkbaar zijn, andere veranderingen kosten wat meer tijd.

Voor Centrum Management Rosmalen is uw mening erg belangrijk.

Heeft u een idee of tip, dan horen wij deze graag.

Chantal Hoedemakers bestuurslid Centrum Management Rosmalen

www.beleefrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).