bruisende zaken

De kracht van warmte

De kracht van warmte

01-10-2019

Tijdens haar werk als antroposofisch verpleegkundige kijkt Freya Pardoel naar de mens als geheel: naar de lichamelijke en emotionele aspecten en naar iemands persoonlijkheid en levensloop. In haar praktijk maakt ze veel gebruik van wikkels en kompressen. Via haar webshop Wikkelfee.nl verkoopt Freya alles wat je nodig hebt om ook zélf aan de slag te gaan met wikkelen.

Natuurlijke ondersteuning

Wikkelen is een eenvoudige en natuurlijke manier om een goede doorwarming en koestering te verzorgen. Want als je het lekker warm hebt, voelt het beter. Je lichaam ontspant zich. En ontspanning is een goede basis voor een gezond lichaam en een goed afweersysteem

Hoe gaat wikkelen in zijn werk?

Breng kruidige olie aan op een kompres en verwarm dit met een kruik. Leg het vervolgens met de kant van de olie op het lichaam en breng daarover de wikkeldoek aan. De warme omhulling van de wikkel in combinatie met de olie geeft ontspanning en verlichting. Wist je dat de huid een zintuig is? Alles wat je op de huid aanbrengt wordt opgenomen in het lichaam. Daarom zijn alle producten van Wikkelfee biologisch en milieuvriendelijk. Elke olie uit de webshop heeft een eigen werking en kan helpen bij verschillende problemen.

Waarbij kan wikkelen helpen?

Wikkelen kan diverse klachten verhelpen of verzachten. Bijvoorbeeld oorontsteking en buikpijn, wat veel voorkomt bij jonge kinderen. Ook kan wikkelen helpen bij kouwelijkheid, vermoeidheid, gebrek aan vitaliteit, bij in- en doorslaapproblemen, tijdens alle fasen van een kankerproces en bij blaas-, long- of gewrichtsontstekingen. Daarnaast is het ondersteunend bij hooggevoeligheid, mentale klachten of in een periode van rouw. Mensen die lange tijd veel van zichzelf hebben gevraagd, kunnen dankzij de warmte van een wikkel, gecombineerd met een ontspannende olie helemaal tot rust komen.

Nieuwsgierig geworden?

Geïnteresseerd geraakt in de bijzondere werking van natuurlijke oliën en wikkels? En wil je er meer over leren? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wikkelfee. Dit doe je via Wikkelfee.nl. Ook geeft Freya regelmatig workshops om mensen kennis te laten maken met de kracht van wikkelen. Beginnen met wikkelen? Bestel een van de kant en klare pakketten. Voor elke levensfase vind je bij Wikkelfee een passend pakket.

Eigenaresse: Freya Pardoel | Zweedsestraat 2-21, Zutphen | info@wikkelfee.nl | www.wikkelfee.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).