bruisende zaken

Leef je dromen!

Leef je dromen!

01-05-2020

Wat laat jij na? Wat is nu jouw unieke verhaal dat dringend verteld mag worden? Je ‘weet’ dat er nog zoveel meer geleefd mag worden en het is nú tijd om die potentie te gaan leven!

 

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel, als luis in de pels, laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Perspectief

Athilde vertelt: “Het is mijn missie om mensen meer bewust te laten zijn en hun perspectief te verruimen. Hierdoor leef je je volledige potentie en krijg je een gelukkiger en vrijer leven. Ik ben een mentor die expert is in liefdevol spiegelen, ik ZIE je ECHT.

Door mijn eigen reis en mijn intuïtie heb ik alles in huis om ook jou te helpen.”

Vanuit je kern, in je kracht!

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Integreren

“Om bij je kern te komen, moet je integreren wat er in je leven gebeurd is en daar vrede mee krijgen. Intensieve coaching helpt hierbij. Ik ondersteun mensen met levensvragen over bijvoorbeeld hun (werk)loopbaan, zingeving, eigen bedrijf, persoonlijke ontwikkeling. Door te ontdekken wat je in jezelf tegenhoudt en dit te erkennen, kun je aan de slag gaan met zelfwaardering en zelfliefde. Je gaat beslissingen nemen vanuit je hart, je kracht. Je gaat doen wat goed voor je is. Door de intensiteit van het traject beklijft het, en ga je een omslag maken. Er gebeuren dan echt wonderen. Je komt bij je authentieke kern en leeft je potentie!”

 

De komende tijd delen Tineke en Athilde hun ervaringen beurtelings in een speciale Bruist-column

Flow | Spankerenseweg 16, Leuvenheim | 06-53170345 | www.flow-denken.nl Kernkracht 10 | Spankerenseweg 16, Leuvenheim | 06-53579131 | www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).