Adverteren werkt!

column

Wees openminded en bouw iets nieuws op

Wees openminded en bouw iets nieuws op

01-01-2021

In mijn business is het niet belangrijk welke werkervaring, studie of leeftijd jij boven de 18 hebt. Het is belangrijk dat je ervoor wilt werken en je persoonlijk wilt ontwikkelen. Velen hebben wel een passie waar ze hun business van hebben gemaakt of zouden willen maken maar wat ze door de COVID-19 in rook zien opgaan.

Kijk dan op mijn website en vul het info formulier in (vergeet je telefoonnummer niet te vermelden) voor vrijblijvende info. Of mail naar info@sleutelnaarvrijheid.nl

Heb jij wel eens gekeken buiten jouw gewone werkervaring, in een andere sector of branche? Een groeiende groep mensen maakt succesvol de beslissing om hun eigen weg te gaan door naast hun passie, baan, studie of uitkering iets voor zichzelf op te bouwen en zo de stap te maken naar een zelfstandige manier van werken. Niet door zomaar hun baan op te geven, maar juist door iets ernaast op te bouwen. In de tijd die andere mensen bijvoorbeeld doorbrengen voor de tv.

Voordat ik tegen Team Marketing aanliep had ik geen idee wat het was, net als 99% van de Nederlandse bevolking. Onbekend maakt onbemind, maar gelukkig ben ik openminded genoeg om me goed te laten voorlichten door iemand die al jaren werkte met Team Marketing, je kunt immers pas oordelen als je weet waar het over gaat.

HOU JIJ VAN EEN UITDAGING EN BEN JE BEREID HIERVOOR TE WERKEN? DURF JIJ TE GAAN VOOR FINANCIELE ZEKERHEID ZODAT JE RUIMTE KRIJG VOOR JOUW PASSIE, GEZIN OF WAT JE LEUK VIND IN JE LEVEN?

Encantada | Ineke Elsinga | 06-42110899 | www.sleutelnaarvrijheid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).