BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Aan alles komt een eind

Aan alles komt een eind

01-05-2022

Al bijna drie jaar schrijf ik stukjes voor Bruist. Daar komt na de volgende maand een eind aan. Ik heb over van alles en nog wat geschreven. En wat ik nu nog mee wil geven is mijn belangrijkste motto: Leef licht, reis licht, verspreid licht, wees Licht!

In deze tijd van zwaarte, angst, chaos, oorlog, is er maar één ding dat we kunnen doen: het licht toelaten, door ons heen laten stromen en weer uitstralen.

“Maar steek je dan niet je kop in het zand?” vragen mensen mij. Nou, als dat zo is dan is het in het zand lichter dan daarbuiten. En ik haal er ook vrijer adem. Het heeft geen zin om je zorgen te maken of om je ellendig te voelen omdat het om je heen ellendig is. Ik heb er altijd op vertrouwd dat ik alles ontvang wat ik nodig heb en dat wordt elke keer weer bevestigd. Ik gun het iedereen: lichtheid. Ga ervoor! Tot de volgende, allerlaatste, keer! Wil je een ‘licht-gesprek’ met mij? Mail me dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP