BRUISENDE COLUMN

Jamai Loman over zijn theaterconcert:  ‘Elton John is onbewust een rode draad in mijn leven geweest’

Jamai Loman over zijn theaterconcert: ‘Elton John is onbewust een rode draad in mijn leven geweest’

30-11--0001

Zanger en acteur Jamai Loman staat tot en met het voorjaar van 2024 in de Nederlandse theaters met zijn voorstelling I’m Still Standing, een ware ode aan zijn muzikale held Elton John. “Ik ben dol op Eltons muziek. Het mooie van zijn muziek is dat er altijd iets tussen zit wat je raakt, met nummers zoals Rocket Man, Crocodile Rock en Sacrifice.”

Maak kans op voorstellingstickets en twee weken gratis streaming. Ga naar theater.nl/bruist

Bewondering

De 37-jarige Jamai spiegelt zich in meerdere opzichten aan Elton John en zijn muziek. “Als je kijkt naar wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan qua samenwerkingen met artiesten als Dua Lipa en Britney Spears, dan is dat bewonderenswaardig. Hij helpt, steunt en betekent zo veel voor mensen. Dát zijn voor mij als artiest elementen die ook ik belangrijk vind.”

Carte blanche

Jamai krijgt veel energie van de nieuwe manier van werken die de show hem biedt. “Ik ben ruim twintig jaar werkzaam in de muziek- en theaterwereld en vertolkte al diverse rollen waarvan het script vooraf bekend was. Maar deze show is anders. Ik moest de show volledig zelf vormgeven en kreeg carte blanche. Ik bepaalde wat er gebeurde. Dat was spannend, maar absoluut niet minder leuk.” Het theaterconcert kent volgens Jamai twee dimensies. “De eerste akte van mijn voorstelling staat voornamelijk in het teken van het theatrale, waarbij ik gebruikmaak van mijn theaterachtergrond. Het tweede gedeelte is compleet anders en is alleen maar vermaak met muziek, muziek en nog eens muziek. Ik ben trots op het resultaat.” De voorstelling I’m Still Standing is tot en met 26 maart te zien in de Nederlandse theaters. Bestel je kaartjes eenvoudig via Theater.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).