bruisende zaken

Wat echt belangrijk is in het leven

Wat echt belangrijk is in het leven

01-11-2019

Thera van den Berg is in het leven al meerdere keren keihard gevallen, maar krabbelde telkens weer overeind. Naar eigen zeggen heeft het haar een stuk liefdevoller gemaakt. Ook heeft ze geleerd wat echt belangrijk is in het leven. Deze aspecten brengt ze nu graag over op jou als gast in haar praktijk.

Bel, sms of whatsapp Thera vandaag nog!

Klaar om jou te helpen

Na een spirituele opleiding wist Thera het zeker. Ze wilde een eigen praktijk openen om mensen op zielsniveau te helpen in het leven. Daarbij kwamen haar persoonlijk ervaringen en hulpverlenersachtergrond goed van pas.

Ze is namelijk al meer dan 25 jaar werkzaam als verpleegkundige in de psychiatrie en stervensbegeleiding. Ook is ze altijd actief bezig geweest met spiritualiteit. Hierdoor heeft ze meer dan voldoende kennis in huis om jou te helpen.

Tijdens een consult

Als medium krijgt Thera informatie door van de persoon voor haar. Eigenlijk dient ze als doorgeefluik van de spirituele wereld. Thera gaat hierbij dieper in op het voelen en geven van liefde. Dit zorgt voor antwoorden op de vragen die je hebt, met een fijn gevoel over de toekomst als gevolg.

Zelfs via de mail

Thera verwelkomt je graag in haar praktijk, bij jou thuis of zelfs via de mail. Het is namelijk mogelijk om foto’s te mailen van bijvoorbeeld overledenen of kinderen. Thera gaat vervolgens aan de slag met het lezen van deze foto’s, waarna je antwoorden terug kunt verwachten over de personen op deze foto’s.

Voor Thera is niks gek of vreemd, ze is wel wat gewend. Wacht daarom niet langer en klop vandaag nog bij haar aan. Ze helpt je graag bij de zoektocht naar antwoorden.

“Ik hou van een nuchtere no-nonsense benadering met humor.”

Thera’s Praktijk zit boven de winkel House of Elder Gierstraat 43, Haarlem | 06-30 35 56 87 theravdb@hotmail.com | www.theravandenberg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).