column

Terug naar  je eigen binnenkant

Terug naar je eigen binnenkant

01-12-2019

December alweer de laatste maand van dit jaar, een maand die uitnodigt tot reflectie. Zeker ook over mijn vak coaching. Waar veel over te zeggen valt.

Feit is dat er steeds meer mensen komen met mentale problemen. Er wordt zoveel van ons verwacht. Er zijn zoveel prikkels om ons heen. We zijn er zo goed in om onze binnenwereld te vergelijken met de buitenkant van de ander. En je voelt het al, die vergelijking kan niet goed uitpakken omdat we appels met peren vergelijken zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Deze vergelijking leidt tot onszelf overschreeuwen of juist klein maken, we voelen onszelf minder dan een ander. Terug naar je eigen binnenkant is de oplossing. Vind een vorm waarmee jij jezelf in een continue veranderende buitenwereld staande kunt houden.

De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de toenemende mentale problematiek en ziet als oplossing preventie en vroegtijdig inzetten van gesprekken.

Het coachgesprek is uitermate geschikt voor de preventie van mentale problematiek. Je leert bewust te kijken naar je overtuigingen, patronen en schurende gevoelens. Coaching leert je uit de weerstand te blijven en te herkennen wat voor invloed een overtuiging of patroon op je leven kan hebben. Bewustwording van je binnenwereld versterkt en vergroot de kwaliteit van jouw leven. Het creëert veerkracht.

Hoe ga jij er in 2020 voor zorgen dat je ondanks de chaos om je heen, weet waar jouw innerlijk kompas naar toe wijst en hoe je veerkracht kunt creëren?

Coachingspraktijk Dromen Durven Delen | Marjolein Schultheiss | dromendurvendelen@gmail.com | 06-14987372

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen