column

Beren op de weg

Beren op de weg

01-03-2020

Zie jij altijd het ergste gebeuren? Ben jij bang dat je project mislukt? Dat iemand het misschien stom vindt? En doe je daarom maar niets? Geef je dat stemmetje in je hoofd gelijk en blijf je daardoor uit voorzorg maar thuis? Geef je je niet op voor die cursus, de sportschool of wat dan ook?

Louise Tuijt-Snippe Spirituele Coaching Bewustworden

Heb je wel eens onderzocht waarom je die beren op je pad ziet? Natuurlijk mag je gespannen en zelfs een beetje bang zijn als je iets nieuws gaat ondernemen. Maar heb je wel eens je best gedaan om die beren van dichterbij te bekijken? Onlangs zat ik tijdens mijn vakantie een beetje voor me uit te staren toen er opeens iets groots en zwarts rechtstreeks op mij af kwam vliegen. Ik schrok enorm, haalde diep adem en was voorbereid op het ergste. Want in dit land heb je grote killerwespen en andere enge beesten. Opeens hield dat vliegende beest vlak voor me stil. Het bleef hangen en keek me aan. Heel bizar. In plaats van te gillen of weg te rennen, keek ik nog eens goed. Wat er in het tegenlicht heel groot en heel angstaanjagend uitzag, bleek een kolibrie te zijn. Niets engs aan. Zelfs heel erg leuk en bijzonder.

Hoe vaak denk jij dat er iets dreigends gebeurt? Of zal gaan gebeuren? Draai je jezelf dan om en ren je weg? Of blijf je staan en bevries je? Of sta je klaar om te reageren? Heb je jouw beer op de weg wel eens van dichtbij bekeken? Is hij dan nog steeds zo groot en angstaanjagend? Wil je meer inzicht hebben in jouw beren, dan ben je van harte welkom. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk voor Spirituele Psychologie Zijlweg 301 Haarlem | 06-23318056 | louise@louisetuijt.nl | www.louisetuijt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen