column

Stress of Spanning

Stress of Spanning

01-04-2020

Het is ongelooflijk hoe snel het ons negatief kan beïnvloeden, nietwaar?

Als je je in de meeste situaties veilig en in staat voelt om met jezelf om te gaan, is jouw immuunsysteem waarschijnlijk redelijk functioneel.

Wat het kan verzwakken, is het ongemak met betrekking tot hoe kwetsbaar jij je kunt voelen in de omgeving van je familie (of het nu je geboortefamilie is, de door jou gekozen of degene die je maakt met vrienden of collega’s), of bijvoorbeeld de zorg of je financieel voor jezelf kunt zorgen.

Als je verbonden bent met een archetypische identiteit die gelooft dat je alle dingen voor alle mensen moet zijn, lekt veel van je energie weg, omdat je verbinding maakt met meer mensen en meer projecten dan je energetisch aan kunt.

Dit kan je immuunsysteem verzwakken omdat je niet genoeg energie hebt om je lichaam in goede gezondheid te houden.

Een onbalans in energie kan gerelateerd zijn aan onze schaduwemoties of ongenezen trauma in ons onderbewustzijn zoals rouw, schuldgevoel, haat, angst en woede die het immuunsysteem kunnen verzwakken.

Als we ons verder kunnen ontwikkelen en de pijn in onszelf kunnen genezen, maken we geen verbinding meer via verplichtingen, schuld, schaamte, woede of machteloosheid, dan kunnen we beginnen aan de reis van zelf-empowerment.

06-11485057 info@traumasensitiveyoganederland.com www.traumasensitiveyoganederland.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen