Adverteren werkt!

column

The 1:1 diet  is nu ook online!

The 1:1 diet is nu ook online!

01-07-2020

The 1:1 Diet, de naam zegt het al, voert persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel. Daar is nu een online programma aan toegevoegd, voor mensen die liever op afstand willen afvallen. Ook dan blijft het persoonlijke en deskundige advies van mij, als 1:1 Diet-consulent, de basis voor het succes.

Voorwaarde is dat online begeleiding werkt volgens hetzelfde principe van aandacht en kwaliteit. Daarvoor heb ik geïnvesteerd in extra trainingen. Er wordt voor een optimale veiligheid van persoonsgegevens gewerkt met een systeem dat ook door ziekenhuizen worden gebruikt. Voor iedereen ben ik zo bereikbaar, ook als de afstand naar mijn praktijk voor jou net even te ver is. Waar het jou uitkomt: of je nu thuis bent, of geniet van je vakantie maar toch door wilt gaan met je dieet.

Na afloop van je online consult kun je meteen online producten bestellen en betalen via iDeal. Vervolgens worden de producten thuis (of op ander adres naar keuze) afgeleverd. Handig toch? Mag je nu helemaal niet meer naar mijn praktijk komen? Natuurlijk ben je van harte welkom in mijn praktijk voor de gewone consulten. We doen het zoals het voor jou prettig is. We kunnen er ook een combinatie van maken.

Niet alleen ons dieetprogramma is flexibel, maar ook mijn manier van begeleiden. Afvallen, dat doe je samen. Dat kan vanaf nu dus ook online naast de begeleiding in mijn praktijk. De keus is aan jou.

Zie ik je binnenkort? Hartelijke groet, Roos Zantkuyl

Het 1:1dieet met Roos Zantkuyl Voorzorgstraat 57, 2013VN Haarlem . 06-11741548 r.zantkuyl@xs4all.nl Kijk voor meer info op: www.1op1dieet.nl/consulent/roos-zantkuyl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).