Adverteren werkt!

column

“Ik wil iets aanraken bij mensen wat hun kern raakt, zodat ze daarmee verder kunnen”

“Ik wil iets aanraken bij mensen wat hun kern raakt, zodat ze daarmee verder kunnen”

01-07-2020

Bel, sms of whatsapp Thera vandaag nog!

Ik ben Thera, woon in Haarlem en ben medium. Ik kan contact maken met de spirituele wereld en jouw energie lezen. Zo kunnen boodschappen doorkomen met persoonlijke informatie voor jou, waardoor je meer inzicht en duidelijkheid krijgt in jouw leven. Zie mij maar als doorgeefluik van de spirituele wereld.

Ik werk al meer dan 25 jaar in de zorg, ben wel wat gewend en hou van een nuchtere no-nonsense benadering en humor. In verband met de huidige situatie nu doe ik alles per e-mail. Stuur me een e-mail als je een reading wilt, maar ook voor fotolezingen (van bijvoorbeeld overledenen of kinderen).

In mijn praktijk gaat het even helemaal om jou, is er alle aandacht voor je en kun je al je vragen bij mij neerleggen. Heerlijk toch; een rustmoment, tijd voor jezelf, spirituele counseling en reflectie? Welkom! Liefs, Thera

Thera’s Praktijk theravdb@hotmail.com | 06-30 35 56 87 | www.theravandenberg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).